Username:

Password:

Fargot Password? / Help

Zatamnjivanje stakala na automobilima

  • 99% UV zaštita
  • Do 77% smanjenje zagrijavanja unutrašnjosti pri većim vrućinama
  • Povećanje stabilnosti i unutarnje udobnosti vozila
  • Stabilizacija cjelokupnog prostora
  • Smanjenje utjecaja blještavila, odsjaja
  • Smanjenje zamora vozača
  • Zaštita od raspadanja stakla na sitne dijelove u slučaju loma
  • Protuprovalna svojstva

 

zatamnjivanje auto stakala

Zatamnjivanje stakala će smanjiti zagrijavanje u unutrašnjosti Vašeg vozila čak do 65%. Sunčeve UV zrake uzrokuju pukotine i izblijeđenost unutrašnjosti vozila. Zatamnjivanje blokira 99% štetnih sunčevih zraka, a također može i znatno smanjiti utjecaj blještavila u vožnji ovisno o nijansi filma koji se odabere.

Ima li zatamnjivanje stakala kakvu praktičnu primjenu?

Većina instalacija koje mi postavljamo uključuje višeslojni film koji štiti unutrašnjost Vašeg vozila od štetnog djelovanja sunca. To ima slijedeće prednosti:

1. Smanjenje vrućine u vozilu

Može se postići do 60% smanjenja vrućine u usporedbi sa staklima bez zatamnjenja. Prozorski filmovi će pomoći Vašem vozilu da se brže rashladi, čak nakon višesatne izloženosti jakom suncu reflektiranjem nepodnošljive vrućine van iz Vašeg vozila

2. Smanjenje izblijeđenosti

Upotrebom našeg filma blokira se 99% štetnih sunčevih UV zraka. Ovo, zajedno sa smanjenjem vrućine u vozilu pomoći će reduciranju izblijeđenosti sjedala i presvlaka. To produžuje vijek trajanja gume, drva, vinila i kožne garniture u unutrašnjosti Vašeg vozila. Također štiti i Vašu kontrolnu ploču, mobilnu, audio opremu i zvučnike.

3. Zaštita od UV zraka

Svi znamo kako moramo štititi našu djecu i kućne ljubimce od UV štetnog zračenja, ali neka rješenja poput naljepnica na staklo ili roleta koja se često koriste samo ograničavaju direktan utjecaj sunčeve svjetlosti – štetne sunčeve zrake ipak se uspiju probiti. Roditelji će znati kako djeca znaju postati nemirna i uzrujana kada im je prevruće u vozilu. Naši zaštitni filmovi će osigurati Vašoj djeci hladovinu, a s druge strane djeca ih neće moći otrgnuti i baciti na vozača – za razliku od drugih praktičnih rješenja!

4. Smanjenje blještavila i zamora vozača

Zaštitni film reducira potencijalno opasno sunčevo blještavilo, blještavilo farova i reflektirajućih površina. Reduciranje ovog blještavila može učiniti Vašu vožnju sigurnijom.

5. Povećava sigurnost i zaštitu

Pomoći će da se slomljeno i razbijeno staklo zadrži na okupu ako je oštečeno u nesreći. Međutim, bez brige, neće Vas zarobiti u vozilu jer je vrlo jednostavno (i znatno sigurnije) odgurnuti staklo PREMA VANI jednom kada se već razbilo. U suprotnom, jako je teško gurnuti ga put unutrašnjosti vozila, kao što bi to kradljivac učinio, kada bi pokušao provaliti u Vaše vozilo.

6. Povećava razinu privatnosti

Zatamnjivanje stakala omogućuje povećanu razinu privatnosti od neželjenih pogleda.

montaža auto folija

Kako se to radi?

Sa posebnim zaštitnim filmom, primijenjenim na unutrašnju stranu stakla. Za razliku od jeftinijih zaštitnih filmova, naš je spojen sa staklom i ima garanciju protiv napuhivanja i odljepljivanja dok god budete koristili vozilo!

Sigurno ga je lako izgrebati?

DA, ako ga napadnete čavlom ili škarama!... ali kako to vjerojatno nećete napraviti, NE, nije ga lako izgrebati. Jednom kad su Vaši prozori presvučeni zaštitnim filmom, on formira čvrst štit koji odbija pokušaje grebanja.

Može li se zaštitni film postaviti na sve prozore?

Prema zakonu, ne smije se presvlačiti prednje vjetrobransko staklo, a na prednjim prozorima ne smije se aplicirati zatamnjenje veće od 70%..

Što se može zatamnjivati?

Manje više sve - Ako je u pitanju staklo, mi ga možemo zatamniti!
Vlasnici poslovnih vozila također mogu zatamniti stakla na svojim vozilima kako bi izgledala profesionalnije i isticala se u masi. Zaštitni film može se ukloniti bez ostavljanja ikakvih tragova tako da se vozilo može vratiti u prvobitno stanje.

Dajemo li garanciju na naš rad?

Kako smo izrazito sigurni u našu sposobnost da odradimo vrhunski posao u postavljanju zaštitnih slojeva dajemo garanciju na sve naše radove.

I na kraju, kada ćete doći zatamniti Vaša stakla?

zatamnjena stakla