098/769-234

Put sv. Lucije 20

Kaštel Štafilić

Logo Slaven Wh
ZATAMNJIVANJE STAKALA

Zatamnjivanje stakala na autobusima

U današnjem svijetu, gdje su sigurnost, udobnost i estetika od ključne važnosti, zatamnjivanje stakala na autobusima postaje sve popularnija praksa. Naša firma, s bogatim iskustvom u zatamnjivanju stakala na preko 1000 autobusa, nudi vrhunska rješenja koja zadovoljavaju sve potrebe naših klijenata.

Od javnog prijevoza do turističkih autobusa, naše usluge prilagođavamo svakom pojedinom vozilu, osiguravajući visokokvalitetan i trajan rezultat. Zatamnjena stakla su ne samo trend, već i nužnost za svaku modernu flotu autobusa.

Prednosti zatamnjenih stakala

Kontaktirajte nas

+385 98 769 234

Pišite nam

Bus 21

Prednosti zatamnjenih stakala na autobusu

Filtracija Štetnih UV Zraka

Specijalni sastav folija omogućava filtraciju do 99,9% štetnih UV zraka, čime se sprječava izbljeđivanje boja i materijala unutar autobusa te se smanjuje mogućnost oboljenja kože uslijed djelovanja štetnih UV zraka.

Ugodnija vožnja

Vožnja u uvjetima intenzivnog sunca može uzrokovati umor i smanjenu koncentraciju kod vozača. Zaštitne folije efikasno blokiraju toplinu i blještavilo sunčevih zraka, omogućujući ugodniju vožnju i bolju vidljivost za vozača i putnike.

Ušteda Energije

Folije pomažu u održavanju hladnije i ugodnije unutrašnjosti, smanjujući potrebu za korištenjem klima uređaja, što rezultira znatnim uštedama u potrošnji energije.

Povećana Sigurnost i Privatnost

Folije za zatamnjivanje pružaju dodatnu čvrstoću staklima, čime se u slučaju loma minimizira rizik od ozljeda putnika. Osim toga, doprinose i zaštiti od krađe, čineći vozilo manje privlačnim metama za provalnike. Također, zatamnjena stakla na autobusima povećavaju privatnost putnika, štiteći ih od neželjenih pogleda i osiguravajući ugodniju vožnju.

Estetika Vozila

Zatamnjena stakala daju autobusima moderniji i privlačniji izgled, što pozitivno utječe na percepciju Vašeg brenda i usluge od strane putnika.

Prednosti zatamnjenih stakala

Kontaktirajte nas

+385 98 769 234

Pišite nam

10-godišnja garancija

Naša predanost vrhunskoj kvaliteti i stručnom pristupu ističe se kroz garanciju koju nudimo na svaki obavljeni posao zatamnjivanja stakala na autobusima. Odabirom naših usluga, Vaš autobus neće samo dobiti dodatnu zaštitu i estetsko poboljšanje, već će se i uskladiti sa vrhunskim standardima koji vladaju u sektoru javnog prijevoza.

GALERIJA RADOVA

Unaprijedite svoju flotu autobusa već danas

Kontaktirajte nas za besplatnu procjenu i odabir idealnog rješenja zatamnjivanja stakala na Vašim autobusima. Postanite dio naše rastuće zajednice zadovoljnih klijenata i podignite standarde Vaše flote na novu razinu.