098/769-234

Put sv. Lucije 20

Kaštel Štafilić

Logo Slaven Wh
ZATAMNJIVANJE STAKALA

Zatamnjivanje stakala na automobilima

Zatamnjivanje stakala na automobilima nije samo estetska promjena, već nudi niz praktičnih prednosti koje pridonose udobnosti, sigurnosti i očuvanju unutrašnjosti vozila. Sa više od 5000 uspješno zatamnjenih stakala na automobilima, naša tvrtka se ističe kao vodeća u ovoj branši. 

U našem radu koristimo isključivo folije renomiranih proizvođača kao što su Global, Llumar i 3M koje su poznate po svojoj kvaliteti, stabilnosti boja i izdržljivom završnom sloju otpornom na grebanje.  

Korištenje folija visoke kvalitete je samo polovica posla – druga, jednako važna polovica, je njihovo stručno i precizno postavljanje. Naša ekipa osigurava da je svaka folija pravilno postavljena, što je ključno za maksimalno iskorištavanje svih prednosti zatamnjenih stakala.

Prednosti zatamnjenih stakala

Kontaktirajte nas

+385 98 769 234

Pišite nam

Car Window Tinting Series Installation Of Car Win 2023 11 27 05 18 56 Utc

Prednosti zatamnjenih stakala na automobilu

Značajno Smanjenje Unutarnje Vrućine

Učinkovitost zatamnjenih stakala u smanjenju topline je impresivna: moguće je postići do 60% manju unutarnju temperaturu u usporedbi s vozilima bez zatamnjenja.
Prozorski filmovi omogućuju da se vaše vozilo brže ohladi, čak i nakon dugotrajne izloženosti suncu, reflektirajući nepodnošljivu vrućinu izvan vozila.

UV Zaštita i Očuvanje Interijera

Naš film blokira do 99% UV zraka, čime se značajno smanjuje izblijeđenost unutrašnjih materijala kao što su sjedala, presvlake, kao i dijelovi od gume, drva, vinila i kože.
Također pruža zaštitu vašoj kontrolnoj ploči, mobilnim uređajima, audio opremi i zvučnicima, sprječavajući njihovo oštećenje od sunčevog zračenja.

Zaštita Putnika

Dok neka rješenja, poput naljepnica na staklu ili roleta, pružaju ograničenu zaštitu, naši filmovi osiguravaju potpunu zaštitu od direktne sunčeve svjetlosti i štetnih UV zraka.
Ovo je posebno važno za djecu i kućne ljubimce, čineći njihov boravak u vozilu ugodnijim i sigurnijim, bez rizika da će otrgnuti ili oštetiti zaštitu.

Smanjenje Blještavila

Film učinkovito smanjuje blještavilo od sunca, farova i reflektirajućih površina, što može učiniti vašu vožnju sigurnijom i smanjiti zamor vozača.

Povećana Sigurnost

U slučaju nesreće, zatamnjena stakla pomažu u očuvanju cjelovitosti razbijenog stakla, sprječavajući njegovo raspršivanje i potencijalne ozljede.
Film olakšava guranje stakla prema van u hitnim situacijama, što povećava sigurnost, dok u isto vrijeme otežava provalnicima da dođu do unutrašnjosti vozila.

Povećana Privatnost

Zatamnjivanje stakala pruža dodatnu razinu privatnosti, štiteći vas i vaše putnike od neželjenih pogleda i znatiželjnih očiju.

Prednosti zatamnjenih stakala

Kontaktirajte nas

+385 98 769 234

Pišite nam

10-godišnja garancija

Naša samopouzdanost u kvaliteti i profesionalnosti izvedbe ogleda se kroz garanciju koju dajemo na sve naše radove. Uz nas, vaš automobil nije samo zaštićen i stilski unaprijeđen, već je i usklađen s najvišim standardima industrije.

Bez dugih čekanja na termin

Ukoliko nas nazovete odmah, postoji velika vjerojatnost da ćemo vam moći ponuditi termin već za sljedeći radni dan.

Brzo postavljanje

Vrijeme potrebno za postavljanje folija varira ovisno o tipu vozila, no zahvaljujući našem iskustvu, za većinu vozila postupak se obično završava unutar 1 do 2 sata.

Odlična lokacija

Nalazimo se u neposrednoj blizini rive i brojnih ugostiteljskih objekata, pa dok čekate, možete uživati u šetnji mjestom ili se opustiti uz omiljeno piće.

GALERIJA RADOVA

Neka i Vaš automobil postane prava atrakcija

Za više informacija, pitanja ili za zakazivanje usluge, slobodno nas kontaktirajte. Sa zadovoljstvom ćemo vam pružiti najbolje rješenje za Vaš automobil.